Pure aanwezigheid & focus op jou

Stijn Bijnens is een professional die mensen ondersteunt bij het verlichten van spanningsgerelateerde klachten. Met de meest effectieve massagetechnieken en door op bijzondere wijze aanwezig te zijn in het hier en nu. Bij jou en wat jouw lichaam nodig heeft.

Ontdek wat Stijns massages en behandelingen uniek maken.

 • 01 / 03

  Dynamic bodywork

  De massages zijn absoluut niet standaard. Stijn maakt gebruik van Dynamic bodywork: lichaamswerk dat uit verschillende technieken bestaat, die samen een grote impact maken op je hele lichaam.

 • 02 / 03

  Gefocuste rust en aanwezigheid

  Als behandelaar straalt Stijn rust en pure aanwezigheid uit. Zodra je de behandelkamer instapt, focust hij zich volledig op jou. Zonder te oordelen, vanuit een warme en open blik. Zodat jouw lichaam altijd krijgt wat het op dat moment nodig heeft.

 • 03 / 03

  Producten van de hoogste kwaliteit

  In de praktijk wordt enkel gebruikgemaakt van natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Duurzaam en biologisch. De gebruikte massageolie is Alqvimia: een vooruitstrevend merk in kwaliteit en zuiverheid.

The true power of presence

Stijn Bijnens is een prijswinnende massagetherapeut en trainer. Hij traint de masseurs van Elaisa Energetic Wellness en geeft masterclasses aan high-end spa’s, wellnesscentra en zelfstandigen.

Als massagetherapeut is Stijn open, warm en bijzonder aanwezig in het hier en nu. De cliënten die zijn behandelkamer instappen, zijn de belangrijkste mensen in zijn leven, totdat ze de deur weer uitgaan.

Meer over de behandelingen

Masterclasses voor massagetherapeuten

Presuro leidt professionals op tot high-level massagetherapeuten. Van zelfstandige masseurs tot teams binnen spa’s en wellnesscentra. Samen zetten we een nieuwe standaard in wellness.

Ontdek meer over Presuro