Massage voor bedrijven

Bedrijven waar het team zich goed voelt, zorgen niet enkele voor een aangename werkplek maar bevorderen ook de resultaten. Uit onderzoek is gebleken dat massages binnen bedrijven zelfs het verzuim tegen gaan. Ik bied een massage voor jouw werknemers waarbij ik focus op energieblokkades in de rug, schouders, nek en het hoofd.

Massage op de werkplek?

De massages duren +/- 20 min en ik zorg ervoor dat deze steeds persoonlijk worden aangepast op jullie noden. Dit korte wellness moment zal de energie binnen jouw bedrijf een echte boost geven.

Stress op het werk is een van de grootste klachten als we gaan luisteren naar werknemers. Vele uren aan een bureau zitten voor bedienden, zorgt voor klachten van 'RSI'. Repetitive Strain Injury is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Help dit te voorkomen en investeer in het welzijn van jouw personeel.
Ik zorg ervoor dat de stoelmassage steeds toegankelijk is. Ik kom langs op uren dat het beste past binnen het werkschema. Zodat het werk zeker niet in het gedrang komt. Integendeel het personeel zal na de massage weer vol energie zitten en zal na de massage nog beter werk verrichten. Ik ben ervan overtuigd dat het personeel deze massages zal waarderen! Bovendien wordt stoelmassage zeer gewaardeerd door uw werknemers.

De kosten voor een regelmatige stoelmassage in uw bedrijf zijn verwaarloosbaar in vergelijking met de opbrengsten.
Ik werk met een comfortabele massagestoel binnen bedrijven en tijdens deze bedrijfsmassage blijf je steeds gekleed. Zo kan je steeds rekenen op een professionele massage. Er is zeker ook de mogelijkheid om grote groepen te behandelen. Of indien dit nodig is, kunnen we verschillende sessies inplannen zodat iedereen verder wordt geholpen.
Reken er maar op dat mijn bedrijfsmassage van de beste kwaliteit is. Ik zorg steeds voor een ontspannende massage maar gericht op klachten van de persoon die in de massagestoel zit.

Middle
Stoelmassage
Middle

Eerdere bedrijven die ik reeds verder hielp: DHL Freight België en Nederland, Elaisa Wellness, Gemeente Zutendaal, Seniorendag, Celanese NV, Vandersanden Group, Natuurbakkerij Herteleer, De Levensboom, ...

Middle
Stijn Bijnens
Middle

Recensies van bedrijven

Middle