Met diepgang tot de kern van waar jouw lichaam en leven vastzit

Massages voor een diepgaande aanpak van stress- of spanningsregelateerde klachten. Voor mensen die bewust de connectie met hun lichaam willen verbeteren. En daarbij bereid zijn om oude patronen los te laten.

Vertraag om vooruit te gaan, door middel van drie vaste onderdelen.

 • 01 / 03

  Gesprek

  De behandeling begint met een open gesprek. Ik neem de tijd om te luisteren naar waar je last van hebt, wat je pijnpunten zijn en wat jij wil verbeteren.

 • 02 / 03

  Massage

  Ik bekijk wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Tijdens de behandeling kan er gewerkt worden met deep tissue massage, fasciatherapie en craniosacraal therapie. De kracht ligt in de combinatie van de juiste technieken op het juiste moment.

 • 03 / 03

  Nabespreking

  Na de massage reflecteren we op de behandeling. Wat ik heb geobserveerd, koppel ik terug naar jou. Ik luister naar jouw ervaring, waarna we daar kort over in gesprek gaan en ik adviezen meegeef. Je gaat weg met nieuwe inzichten en een gevoel van verlichting.

Deep tissue massage: dieper gelegen spierlagen losmaken

Deep tissue massage, of dieptemassage, is een stevige techniek die focust op dieper gelegen spierlagen en bindweefsel. Door stress en spanning kan het bindweefsel tussen spieren verkleven, wat voor pijn en ongemak zorgt. Met deep tissue massage komt het weefsel in alle lagen van je lichaam los en raakt het vrij van verklevingen. Dit is een krachtige massagevorm die een diepe uitwerking heeft op het lichaam.

Maak een afspraak

Fasciatherapie: versoepeling van de bindweefselvliezen

Als aanvulling op de deep tissue massage, kan er gebruik gemaakt worden van fasciatherapie. Fascia is een benaming voor de bindweefselvliezen die alle spieren, botten en zenuwen in je lichaam omgeven. Veel pijn- en stijfheidsklachten zijn te herleiden naar problemen in de fascia. Met deze techniek komt het bindweefsel dat door je lichaam heen is verweven nog intensiever en dieper los.

Maak een afspraak

Craniosacraal therapie: diepe ontspanning van het zenuwstelsel

Craniosacraal therapie bestaat uit zachte technieken met weinig druk. Deze massagevorm kan zelfs toegepast worden terwijl je volledig gekleed bent. Het doel is om het zenuwstelstel in een diepe staat van ontspanning te brengen. In deze snelle maatschappij waar er weinig ruimte is voor verstilling en vertraging, kan vrijwel iedereen grote voordelen ervaren van craniosacraal therapie.

Maak een afspraak