Contactformulier

Achtergrond

FAQ over de massage

Achtergrond
 • null

  Hoe boek ik een afspraak?

  Dit kan telefonisch, via e-mail of via contact.

 • null

  Welke kleding draag ik tijdens de behandelingen?

  Tijdens de cranio-behandeling en de stoelmassages raden we aan om gemakkelijke kledij te dragen. Tijdens de dieptemassages werken we met olie, daarom kan je best enkel ondergoed dragen.

 • null

  Ik ben zwanger. Kan ik ook een behandeling laten uitvoeren?

  Ik bied speciale zwangerschapsmassages . Deze massages en de cranio-sacraal behandeling voeren wij uit vanaf 4 maanden. De diepte massages voeren wij niet uit tijdens de zwangerschap.

 • null

  Behandelen jullie ziektes?

  Neen, wij stellen ook geen diagnoses vast en plaatsen geen inentingen (conform KB 78 – 10nov 1967) . Onze natuurlijke begeleidingen zijn erop gericht het zelfherstellend vermogen te stimuleren en passen in een complementair kader.

 • null

  Wat zijn de prijzen van de behandelingen?

  De prijzen kan je vinden bij de informatie over onze behandelingen. Voor meer informatie of een offerte op maat kan u steeds contact opnemen met ons.

 • null

  Kan ik erop vertrouwen dat er professioneel wordt gewerkt?

  Stijn is een erkend naturopaat (= natuurlijke begeleidingsvormen) en is (conform “Wet Colla” – KB 29apr 1999) aangesloten bij door de Raad van State erkende beroepsvereniging Naturo.

 • null

  Kan ik mijn afspraak annuleren?

  Wij vragen om uw afspraak minimum 1 dag op voorhand te annuleren zodat iemand anders nog in uw plaats kan komen. Indien u minder dan 24 uur van tevoren annuleert of er is een no-show, zijn wij genoodzaakt om  de gehele behandeling aan te rekenen.

 • null

  Hoeveel sessies zijn er nodig?

  Ieder lichaam is anders en reageert anders, daarom worden er op voorhand geen voorspellingen gedaan over het aantal sessies. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de duur en intensiteit van een traject zoals:  de tijd dat een klacht reeds aanwezig was en het wijzigen van mindset en levenswijze.

 • null

  Hoe kan er betaald worden?

  Enkel contant, er is geen Bancontact terminal aanwezig.

 • null

  Disclaimer

  Ondanks de behandelingen zich vaak bevinden tussen de kinesitherapie en psychotherapie zijn deze op geen enkel moment een vervanging voor bovenstaande vaste waarden. Afhankelijk van de context kan er worden doorverwezen naar experten in deze vakgebieden.

 • null

  Wat is naturopathie?

  Naturopathie is een verzamelnaam voor verschillende natuurlijke begeleidingsvormen zoals massage, voedingssupplementen, kruiden,…  Afhankelijk van de klacht of nood wordt er gratis advies hieromtrent verstrekt indien dit een meerwaarde kan betekenen naast de massage of behandeling.

Contactgegevens

Achtergrond

Neem contact op met Stijn Bijnens:

Praktijk Stijn Bijnens
Bessenstraat 16 bus 1
3960 Zutendaal
0032 487 86 70 11
[email protected]
BTW: BE0568.946.174

Openingsuren: van maandag t.e.m. zaterdag (van 09u tot 20u)

Parkeren kan vlak aan de deur. Zo moet je niet te ver wandelen na de behandeling.

Volg onze updates via onze Facebook-pagina.

Meer info over onze behandelingen.