Training voor professionals

Ga next level en begeleidt cliënten op een diepgaander niveau

◆ creëer een grotere impact op het leven van je cliënten

◆ verstevig je eigen fundamenten en excelleer als lichaamswerker

geef gehoor aan de (symbolische) vraag wat Covid-19 aan de mensheid vraagt: kies je er voor om angstig of krachtig in het leven te staan?

 

Het aantal spanning gerelateerde klachten is namelijk nog nooit zo hoog geweest in een tijdperk waar er nog nooit zo weinig contact is geweest.

 

Daardoor is er een grote vraag naar krachtige professionals die zich toeleggen op psychosomatische klachten. Niet om de symptomen te behandelen, wel om de groei erachter tot stand te laten komen.

Inhoud

Deze vorming bestaat zowel uit hands-on en hands-off methodieken om een kwalitatiever, professioneler en diepgaander contact tot stand te brengen. Hierdoor creëer je meer impact bij elke sessie. Zo zal er zowel aandacht zijn voor de persoonlijke ontwikkeling, want je kan maar iemand zo ver brengen als je zelf bent gegaan. Alsook voor makkelijk inzetbare technieken die maken dat je de ideale omstandigheden en sfeer kunt creëren waarin de cliënt zich veilig en aanhoort voelt. Enkel zo kunnen er mooie dingen op de tafel gebeuren.

Een geslaagde behandeling betekent dat een behandelaar kan luisteren naar wat er gezegd en ook niet gezegd wordt. In de opleiding zoomen we dieper in op de expliciete en impliciete hulpvraag.

Schijf je in voor deze transformerende vorming en we brengen samen jouw niveau omhoog!

Om jouw vormingstraject zo productief en diepgaand mogelijk te laten gebeuren zijn er wel enkele voorwaarden:

◆ je hebt oprechte ambitie om te groeien

◆ je wilt meer diepgang in jouw massages of (lichaams)werk brengen

◆ je hebt een grote interesse in psychosomatische aandoeningen

◆ je begrijpt dat je soms uit jouw comfortzone dient te komen en naar jezelf dient te kijken want de kwaliteit van de relatie met je cliënten wordt bepaald door de kwaliteit van de relatie die je met jezelf hebt.

Sanamu (277 van 291)