Middle

Vorming voor massagetherapeuten

Nieuwsgierig naar de vorming cursus van Stijn Bijnens?

Geef jij ook massages en en wil je graag de populaire en speciale Ayurvedische massage beheersen? Ik geef mijn kennis van deze authentieke massagestijl graag door.

Wil je de kneepjes van het vak leren? Ik bied een cursus aan om de Ayurvedische massage juist aan te leren aan massagetherapeuten. Wil jij ook deze ontspannende massage aanbieden aan jouw klanten? Deze massage gaat verder als enkel het masseren van de huid en spieren. Ayurveda is een oude Indiase vorm van genezing die je laat kalmeren en doet herleven en verjongen.

Contacteer me en we kijken samen naar mogelijkheden.

Middle

The Power of Presence

Momenteel ben ik druk aan het werk aan de diepgaande vorming voor massagetherapeuten “The Power of Presence”.

Alvast een tipje van de sluier:

Beheersing van een massagetechniek is een mooie basis, maar geen garantie voor een geslaagde behandeling of massage. Het doorslaggevende effect van “het relationele veld” dat zich bevindt tussen behandelaar en cliënt staat in deze vorming centraal.

De kwaliteit van het relationele veld wordt niet enkel bepaald door de persoonlijke ontwikkeling van de behandelaar. Maar ook zullen andere factoren stapsgewijs in beeld gebracht, in combinatie met belevingsmomenten.

Al deze zaken zullen er voor zorgen dat de kwaliteit (en professionaliteit) van de dienstverlening naar een hoger niveau wordt getild met nog meer tevreden cliënten als gevolg.

Deze vorming wordt vermoedelijk medio 2020 georganiseerd dus houdt deze site in het oog of volg mijn Facebookpagina om niets hieromtrent te missen.

Middle
Stijn
Middle